I Concurs de fotografia digital “Els nostres paratges naturals”

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Regidoria de Medi Ambient, ha organitzat un concurs de fotografía Els nostres paratges naturals. El concurs està obert a qualsevol participant i la temàtica són els espais naturals i els paratges emblemàtics de la Valldigna. Per a participar-hi, els interessats hauran d’enviar al correu concursma@tavernes.org un màxim de 3 [...]

Loteria de Nadal

El Centre Excursionista té Loteria de Nadal del Nº 99.349 . Tot aquell qui en vulga comprar es pot passar per la seu social del Centre els divendres per la nit, o bé els dies que s’imparteix el curs de plantes medicinals (dilluns o dijous de 20:00 a 21:30). Les paperetes són a 5 €, [...]

Curs d’estiraments per a activitats de muntanya

Aquest dissabte 12 de Novembre el Centre Excursionista ha organitzat un curs d’estiraments i recomanacions fisiotepèutiques útils per als qui practiquem esports de muntanya. (Clica al cartell per fer-lo gran).

ACTIVITAT PROGRAMADA: Serra de la Serrella.

Aquest diumenge 3 d’abril el CETV ha preparat una ixida a la Serra de la Serrella. El recorregut consta de uns 13Km. La ixida serà des de’l Centre Excursionista a les 8:00h amb cotxes particulars. La tornada esta prevista al voltant de les 18:00. Ja saps, cal dur dinar, esmorzar i aigua.

CAMPIONAT ABSOLUT DE CARRERES DE MUNTANYA 2011 A PETRER

La carrera de montaña correspondiente a la prueba federada de Carreras de Montaña en su categoria de Campeonato Absoluto y por Clubes, se celebrará en la Sierra del Cid del pueblo de Petrer, el día 3 de Abril de 2011. Mes info.

Campionat Provincial d’Alacant d’escalada en bloc a Biar

El día Sábado día 2 de Abril del 2011 en Biar se celebrará el Campeonato Provincial de Alicante de escalada en bloque organizado por el Centro Excursionista de Biar. Mes info.

Proclamació de nova Junta Directiva al CETV

El passat 25 de Febrer, en assemblea extraordinària s’elegí la nova directiva del CETV formada per Vicent Felis com a president, Salva Alario com a vicepresident, Jordi Talens com a secretari i Dionís Borràs com a tresorer.

Convocatòria assemblea ordinària i extraordinària 2011

A continuació publiquem la convocatòria a l’assemble ordinària anual de socis que tindrà lloc pròximament, així com l’assemblea extraordinària, en la que serà elegida una nova junta directiva per als pròxims quatre anys,

Valldigna Extrem.

Aquest dissabte 8 de maig el Centre Excursionista i el  Grup d’Esports de Muntanya de Benifairó, preparen una excursió de llarg recorregut, per la comarca de La Valldigna.

Marxa a les Creus 1 de Maig

Aquest dissabte 1 de maig, per no trencar la tradició, es farà la marxa a la muntanya de les Tres Creus de Tavernes. Ja podeu vore algunes fotos.