Concentració “Espeleolokos” 2014

El passat cap de setmana va tindre lloc la I Concentració d’espeleòlegs en Tavernes de la Valldigna, organitzada pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, el CDUPV de la Universitat Politècnica de València i el Cub Espeleologia de Vila-real, resultant ser un èxit de participació amb mes de 200 participants arribats de tota la [...]

Excursió a la Cova de l’Aranya de Bicorp

Aquest diumenge 13 de juny, visitarem la cova de l’Aranya, situada a la població de Bicorp.

Valldigna Extrem.

Aquest dissabte 8 de maig el Centre Excursionista i el  Grup d’Esports de Muntanya de Benifairó, preparen una excursió de llarg recorregut, per la comarca de La Valldigna.

Competició d’escalada en bloc a Tavernes

El dissabte 20 de febrer, es cel·lebra a Tavernes de la Valldigna, la Competició d’escalada en Bloc de la Comunitat Valenciana. Ja podeu vore els videos, de les fotos i les classificaions ací.

CAMPIONAT AUTONÒMIC D’ESCALADA EN BLOC.

El Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna organitza aquest any la Competició Autonomica d’escalada en Bloc de la Federació d’esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

Dos cims el mateix dia. Calderon i Cabeço d’Or.

Aquest diumenge els membres del Centre Excursionista aconseguiren fer dos cims importants de la nostra comunitat, el pic Calderon (o alto de las Barracas) de 1838m i el punt mes elevat de la nostra comunitat. I el Cabeço d’or de 1207m a Alacant.

Rappel de les creus

El diumenge 6 de desembre la secció d’escalada del Centre Excursionista Tavernes de Valldigna, descendí el rappel de les creus.

Ferrata del Ponoig

La secció d’escalada del Centre realitzà el 21 de novembre  l’ascensió a la via ferrata del Ponoig.

Excursió Cabalgando 2009

Aquest diumenge 15 de novembre, acudirem a la cita amb el grup EIXE, per fer la travessera de la serra de les agulles, el mític “Cabalgando”.

Màxima participació del Centre Excursionista al kilòmetre vertical del Puig Campana

Quinze corredors de l’equip de carreres de muntanya del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna participaren en la carrera puntuable pel campionat d’Espanya de proves verticals del Puig Campana a la localitat de Finestrat.