ACTIVITAT PROGRAMADA: Pujada i pernocta al Puig-Campana

L’activitat es posposa degut a les condicions meteorològiques a la zona de Finestrat.
En cas de posar una nova data avisarem amb antelació

Hem programat per aquest proper cap de setmana de l’1 i el 2 d’octubre un pujada, amb pernocta inclosa, al PuigCampana, un dels cims més alts de la nostra comunitat amb els seus més de 1.400m d’alçada, i que compta amb unes magnífiques vistes, sobre tot de la costa nord alicantina.

Eixirem dissabte 1 d’octubre a les 16,00h de la seu del CETV (C/Sant Pere 49), des d’on eixirem en cotxe fins a la Font del Molí, ja en terme de Finestrat, per atacar el cim pujant per la canal. La tornada la farem l’endemà, després de vore l’eixida del sol, seguint el PR que baixa fins el Coll de l’Ouet i li dona la volta al PuigCampana, acabant de nou a la Font del Molí on tindrem els cotxes.

Cal portar calçat adequat, sac de dormir, aïllant, aigua i menjar -com a mínim, sopar i desdejuni/esmorzar-. Quan arribem diumenge al matí als cotxes, la idea és tornar-se’n al poble directament.

Comments
One Response to “ACTIVITAT PROGRAMADA: Pujada i pernocta al Puig-Campana”
  1. CARLES escrigué:

    Comentar que l’activitat PERNOCTA AL PUIGCAMPANA ha de posposar-se per motius meteorològics (s’assenyalen tempestes i tronades a la zona de Finestrat per al cap de setmana).
    Si es decidira fer en altra data, vos avisarem amb antelació.

Leave A Comment