Activitat Programada: Parc Natural dels Ports

L’activitat micològica a Fredes programada per als dies 29 i 30 d’octubre, sí que va fer-se encara que no per agafar esclata-sangs ja que no hi ha; en canvi es farà una eixida de senderisme al parc natural del Ports.

El programa es el seguent:
Dia 29 dissabte.- Eixida del CETV a les 06’00 hores cap a Fredes on deixarem els cotxes. Després anirem a veure els arbres monumentals com el Pi Gros i el Faig Pare a la fageda del Retaule, pujarem al cim del Negrell i anirem fins el refugi de Font Ferrera on pernoctarem.

Dia 30 diumenge.- Pujarem al Tossal dels Tres Reis, i des d’allí cap a Fredes.
Al refugi de Font Ferrera s’ha de reservar plaça (pernocta, desdejuny i sopar). Per tant s’ha de dur esmorzar i dinar per al dissabte i el diumenge.
Important portar calçat adecuat i aigüa.
La tornada serà al voltant de les 19’00 hores del diumenge.

Leave A Comment