Activitat: “Cabalgando”, Serra de les Agulles

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna ha programat per al diumenge 6 de novembre una excursió per la Serra de les Agulles. Aquesta ruta transcorre per la cresta que anomenem “Cabalgando”, la qual no es apta per a gent que tinga vertigen. Aci teniu un video de membres del CETV en una eixida anterior al “Cabalgando”.

L’eixida serà a les 08’00 hores des de la seu del centre excursionista, pujarem per la senda dels Amoladors i ens dirigirem cap a la cresta. Després baixarem per la Barraca d’Aigües Vives i dinarem al Bar l’Hostal. Encomanarem paella al bar per als qui en vulguen i ho comuniquen, bé a través del envent corresponent al facebook del centre o per correu a correu@centreexcursionista.com.

Per a la marxa cal dur calçat adequat, esmorzar i aigua.

Comments
3 Responses to “Activitat: “Cabalgando”, Serra de les Agulles”
 1. Jordi escrigué:

  Enguany com que erem poquets Salva ens va ensenyar una nova variant, per a no menjar la paella cremant-se. Gracies Salva….

 2. anna escrigué:

  Es que ens agrada innovar, jeje. No diuen que en temps de crisi toca això?
  En realitat l’excursió va estar molt xula, repetirem d’ací X anys.

 3. salva escrigué:

  encara estic taguent-me punxes del cos

Leave A Comment