Excursio a la Serra de Mariola

El diumenge 11 de desembre, Vicent López Ferrandis i els participants del curs de plantes medicinals que té lloc al Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna es desplaçaren a la Serra de Mariola per anar ampliant els seus coneiximents de la nostra flora autòctona. La Serra de Mariola es una vertadera aula natural, on existeixen una gran varietat de plantes medicinals reconeguda a tot Europa i avuí declarada com a Parc Natural de la Comunitat Valenciana. Els excursionistes recorregueren els paratges de les Fonts de la Mariola i pujaren al castell, i en el seu recorregut anaren classificant i fotografiant entre altres plantes com el timonet, romer, romer mascle, manruvi, pebrella, matapoll. El curs es troba en el seu tram final i els participants es reuniran en primavera per a tornar i gaudir de la floració de les plantes de la Mariola.

Leave A Comment