Exposició de fotografíes antigues

Fidels a la vocació del Centre Excursionista Tavernes de La Valldigna d’obrir nous camins, l’any 1998 començàrem a recopilar fotos antigues, mitjançant una cridada pública a les persones que tingueren fotografíes antigues del nostre poble. La resposta va ser important. Els membres de la Secció Cultural i del Fotoclub social recopilavem les fotos que ens deixaven, les fotografiàvem i després les tornàvem als respectius amos.

L’any 1999 es va fer la primera exposició a la sala d’exposicions de la Caixa Rural, després al Local Social del Centre i finalment una altra a la sala d’exposicions municipal de la platja, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tavernes. Des d’aleshores no se n’havia fet cap altra fins ara, el divendres 20 de Gener a les 20 hores será inaugurada a la Casa de La Cultura de Tavernes, amb el suport de l’ajuntament de Tavernes i de la Mancomunitat de La Valldigna.

El que voliem i volem és, amb l’ajuda dels nostres conciutadans, formar un arxiu fotogràfic el més ample possible del nostre poble. “Sols s’estima allò que es coneix”, i la millor manera de conèixer és veure-ho. Mitjançant les fotografíes veiem les imatges que ens transporten a conèixer el passat i la història dels nostres avantpassats i del nostre poble.

Agraïm la col.laboració que hem tingut de totes les persones que amb les seues fotografíes fan posible este arxiu fotografic. Animem que continuen col.laborant sabent que d’aquesta forma les fotografíes no es perden i queden en l’oblit.

Leave A Comment