VISITA A CASTELLAR DE LA MECA I ALMANSA

Dia 25 de Març 2012

Eixida a les 08’00 hores .Gran Via Germanies front Mercadona

Arribada al poblat ibèric Castellar de la Meca, esmorzar a l’aire lliure i visita al poblat. Dinar en Almansa a Casa Rogelio. Visita museu Batalla d’ Almansa i audiovisual. Visita Castell d’Almansa. Tornada a les 19’00 hores.

El preu per persona es de 22 €
Inclou: Autobús, dinar (menú), visites al Castell i museu batalla d’Almansa.

Inscripcions fins el 17-03-2012 al CETV i als telèfnos: 962826345 – 601272036

Comments
3 Responses to “VISITA A CASTELLAR DE LA MECA I ALMANSA”
 1. carlos escrigué:

  Magradaria saber si pot ser el menu dl dinar, i saber mes o menos a kina ora tornarem al poble, pues en toka treballar i per aixo tinc k saber l’ora d tornada, gracies, 1saludo.

 2. carlos escrigué:

  Hla, me sabia oblidat si el meu fill pot vindre i si te k pagar, el xiket te 2anys

 3. vicent escrigué:

  El menu encara no se quin es. Sols se que hi ha una amanida per a 4 persones, un primer i segon plat i postre per a cadascún, i la beguda. La tornada sera als voltants de les 19’00 hores.
  El xiquet si que pot anar, en Castellar de la Meca es tracta de caminar, si tens una motxila per a dur el menut millor. En Almansa al museu pot anar i al castell igual que al Castellar de la Meca.
  El xiquet si no agafa menu, no te per que pagar-ho. A l’autobús si agafa un seient si que te que pagar 8 euros, que es el preu que val per seient 8×50: 400 euros. El castell val 2 2uros per persona. Com veus el CETV no guanya res, el que val l’excursió es reparteix entre els que van.

Leave A Comment