Èxit de la Valldigna Extrem 2012

La III edició de la Valldigna Extrem es celebra amb una nombrosa participació de al voltant 85 senderistes i corredors, en un día primaveral en el que disfrutarem de la muntanya i els magnífics paisatges de la Valldigna.
A les 07’00 de la matinada a la porta de l’Ajuntment de Simat els muntanyers eixiren cap al Barranc de les Cases per anar ascendint cap al camping que hi ha al terme de Barx. Després de pujar al Penyalba, cim més alt de La Valldigna, els senderistes passaren pel Castell de Marinyén, fins a Benifairó, on estava esperant un avituallament.

Ací quasi la meitat decidiren retirar-se, ja fets uns 22 kilòmetres; la resta seguiren cap al Pla del Barber, La Sangonera i anaren baixant pel sender dels Amoladors. Al voltant de les 19’45 hores arribava la granera que tancava la marxa a la Plaça Major de Tavernes.

Dels 11 valents, molts d’ells del club La Llebre, que eixiren per fer la ruta corrent 6 participants es varen retirar, i dels altres 5 els primers completaren la marxa amb un temps d’entre 4 i 4’30 hores. Segons manifestaren les persones participants, la marxa havia estat molt dura i exigent, però molt bonica per les panoràmiques que ofereixen les muntanyes de la Valldigna.

Tots els equips responsables de les entitats col.laboradores amb la Mancomunitat de La Valldigna en l’organització de la marxa: Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, Grup Muntanya Benifairó i club La Llebre de Simat, manifestaren l’alegria d’haver aconseguit l’objectiu inicial: Organitzar una festa per al senderisme a la nostra comarca.

_DSC0021 (2)

Àlbum de fotos de la Valldigna Extrem al Flickr

Leave A Comment