Montcabrer per Agres i ruta de les caves

Seguint la programació del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, aquest últim diumenge (22-04-12) va ser torn per al Montcabrer, cim que amb els 1.390 metres d’alçada, és el punt més alt de la Serra de Mariola i el tercer de la província d’Alacant.
En aquesta ocasió ens desplaçarem en cotxes fins a Agres, prenent el refugi Zamorano com a punt de partida. Uns minutets fins al Santuari d’Agres per a escalfar cames i, a partir d’allí, cap al Montcabrer per la seua vessant més clàssica (PR-V27), un sender sempre ascendent però amb pendent suau que passa pel refugi Montcabrer.

Poc més de 2 hores per arribar al cim que, tot i l’oratge que començava a avisar de possibles tronadetes, ens va permetre gaudir de les seues vistes tan boniques: la Serra de Mariola, el Benicadell, l’Aitana, la Serrella, l’embassament de Beniarrés,…

Leave A Comment