Marxa a les Creus – 1 de Maig

El dimarts día 1 de maig tindrà lloc la tradicional marxa a la muntanya de Les Creus.
El Centre Excursionista ha preparat la següent programació per a la ocasió:

  • Eixida a les 08’30 hores des de l’església Sant Pere.
  • Esmorzar
  • Missa
  • Dinar en la Sangonera, on es podran degustar infusions de plantes medicinals, així com el cremaet i els “herberos” de plantes que s’han preparat per a l’ocasió.
  • A l’arribada al local del CETV, hi haurà xocolatada per als participants.

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna ha organitzat esta pujada a Les Creus, any rere any, durant els 40 anys de la seua existència, i per a este 2012 col·laborarà amb la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, en la col·locació de contenidors per a l’arreplega de bosses de fem (llaunes, paper d’alumini, botelles de plàstic, etc) , a fi de concienciar a tots els participants per a que la muntanya quede neta de residus en finalitzar la marxa.
Així mateix es col·locaran cartells informatius amb les normes bàsiques de comportament en el medi natural. Els contenidors estaran col·locats en llocs de pas dels participants, per a facilitar el dipòsit dels residus.

 

Leave A Comment