Jornades de muntanya neta


Seguint la programació d’activitats del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, el passat diumenge 6 de Maig, tant membres del club com simpatitzants d’aquest, realitzaren una batuda de neteja en el plà de la Sangonera i la font del Barber, recollint més de 600 litres de volum de deixalles.

També dedicàrem el cap de setmana anterior a netetjar i realizar tasques de manteniment de la font de la Sangonera. Durant més de 30 anys el Centre Excursionista va gaudir d’una concessió de la Consellería de Medi Ambient per explotar i preservar el paratge de la Sangonera, i encara que aquestes concessions ja no es donen ens sentim responsables del manteniment d’aquesta emblemàtica font.

Aquesta és una de les tantes iniciatives que l’entitat du a terme per tal de conservar nets els nostres paratges, ja que malauradament, hui en día encara hi ha gent que no respecta la natura. El centre excursionista continuarà realitzat aquestes jornades de “Muntanya neta”; tot aquell que estiga interessat en participar pot consultar la programació de les activitats que programem cada trimestre.

Leave A Comment