Trobada Joves de la Safor

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, participara en la 9a Trobada de Joves de la Safor, que se celebrarà a Simat de la Valldigna, el dissabte dia 26 de maig. El CETV realitzara quatre activitats:

A les 09’00 hores:
1.- Marxa senderista al castell de Marinyén.

A les 17’00 hores:
2.- Taller d’herbes medicinals (infusions, sals d’herbes)
3.- Ral·li Fotogràfic i posterior projecció de fotografies.
4.- Slackline per a practicar equilibri

Aquesta Trobada de Joves està organitzada pel grup Calaix Jove i pretén unir a una gran quantitat d’associacions juvenils de la comarca de la Safor.

Amb la seua col·laboració el CETV pretén donar a conéixer els jóvens les activitats que es realitzen en la nostra entitat a través de les seues diferents seccions culturals i esportives (Foto-Club, Escalada, senderisme, barranquisme, alta muntanya)

Leave A Comment