Xarrada col.loqui Violència de gènere


El divendres día 08 de juny a les 20’00 hores tindrà lloc una xarrada col·loqui sobre violència de genere en el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna. Esta xarrada serà impartida per professionals de l’educació i de seguretat ciutadana i està dirigida a les i els jóvens, ja que és en eixa edat primerenca quan comencen a donar-se les primeres manifestacions de violència.

Conèixer que és la violència de genere ens ajudara a saber com actuar davant dels casos que ens afecten o inclús poder aconsellar amics o familiars sobre el que han de fer en cas d’estar implicats.

El CETV col·labora en aquesta iniciativa, com a associació cultural i esportiva, perquè estem convençuts que estes xarrades és una manera d’educar cívicament als ciutadans i ciutadanes i així poder eliminar la violencia de gènere de la nostra societat.

Leave A Comment