Activitats estiu 2009

Com és habitual, tots els anys quan arriba l’època estival el Centre Excursionista ha organitzat una serie d’activitats amb la finalitat de donar a conéixer a tota la gent que ens visita durant l’estiu la nostra Valldigna i algunes de les seues tradicions, així com per supost a tots aquells Valldignencs que vullguen coneixer millor el nostre entorn.

Entre les activitats podem trobar excursions diurnes, nocturnes, visites a coves, porrats, etc…

Si vols consultar les activitats que van a fer-se, pots vore-ho i descarregar-t’ho des d’ací.

Comments
2 Responses to “Activitats estiu 2009”
  1. MIGUEL GRAU escrigué:

    Voldria més informació de la marxa pels voltants de l’embasament de Benageber

  2. Xarli escrigué:

    Hola Miguel.

    Per informar-te de les activitats, pots contactar amb les diferents seccions a través dels correus que pots trobar a l’apartat contacte, o bé acudint o telefonant al centre els divendres a partir de les 22h.

    Salutacions.

Leave A Comment