Caroig i Riu Fraile

El dissabte dia 9 juny pujarem al cim del Caroig, de 1.126 metres. L’eixida serà a les 08’00 hores des del CETV. Es una ruta sense cap dificultat, apta per a qualsevol que tinga un poc de preparació fisica. Cal dur calçat adequat de muntanya i aigua.

El diumenge dia 10 juny farem la ruta per riu Fraile, aquesta marxa es per dins del riu, per tant cal anar preparat amb calçat per a l’aigua, i roba per després carviar-se. Qui no vullga patir fred que agafe neopreno.

Els que vagen els dissabte han de portar material per a pernoctar i menjar per a dos dies: esmorzars, dinars, desdejuni i sopar.
Els que sols puguen anar el diumenge, i no sapiguen arribar al riu Fraile, que es posen en contacte amb el CETV i els informarem per arribar.

El desplaçament es en cotxes particulars, per tant el que estiga interesat en anar que ho comunique amb antel.lació.

Leave A Comment