Cova de la Carta i descens barranc del Bolomor

El diumenge día 17 hi ha una eixida a la cova de La Carta i descens del barranc del Bolomor. Aquestes dues activitats es podran fer separades, ja que la dificultat no es la mateixa per a cadascuna d’elles.

El descens de barranc del Bolomor comença en la mateixa cova de La carta, per tant poden anar tots junts fins la cova, i després els que no vulgen baixar pel barranc poden tornar pel mateix camí de l’anada.

La cova de la Carta es d’una dificultat mitjana i qualsevol persona que estiga mitjanament preparada físicament la pot fer. Per entrar a la cova no es necesari l’arnés, ja que l’accés es fàcil. En el cas de voler accedir al final de la cova sí que es recomana dur casc i arnés ja que hi ha un xicotet rapel.

En el descens del barranc del Bolomor és necessari dur arnés i casc per a rapelar. Per la quantitat de vegetació que hi ha al barranc, es recomana que la gent porte roba i guants per a no punxar-se i eines per tallar, com tisores, corbelles, etc. Aquest es un barranc sec i per tant on més vegetació hi ha és en el començament i al final.

L’eixida per a tots serà a les 08’00 hores des del CETV, i cal dur aigüa i calçat adequat per a muntanya. Esmorzarem a la porta de la cova de la Carta. També es recomanable la camera de fotos, per fotografiar el paisatge des del fons del barranc.

Leave A Comment