XI Concurs Fotogràfic La Vall

Com ja sabeu, després d’anys d’ausència, l’any passat el Foto-Club Social i la Secció Cultural del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, recuperàren el Concurs Fotogràfic La Vall, cel·lebrant la seua dècima edició. Però no voliem que el concurs de l’any passat fora una cosa puntual i tornara a quedar en l’oblit, així que ací us portem una nova edició, el XI CONCURS FOTOGRÀFIC LA VALL.

La temàtica és lliure i poden participar tots els residents al territori nacional. A més, també hi haurà premi la millor fotografia presentada per autor local que no haja sigut premiada, i un premi especial de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna a la millor foto sobre «TAVERNES DE LA VALLDIGNA TÍPICA, ARTÍSTICA, MONUMENTAL I PAISATGÍSTICA».

Podeu consultar i descarregar-se les bases del concurs des de la pàgina del Foto-Club.

Leave A Comment