I cursa per Muntanya de la FEMECV

El passat diumenge 27 de Gener va tindre lloc en Simat la 1ª Prova del Campionat de Curses per Muntanya de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. En aquesta primera cursa van participar 8 membres del equip de trail del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna.

Cal destacar que tots els corredors del CETV que van participar en la cursa van aconseguir arribar en temps a meta a pesar de l’exigent recorregut de 23 Km de distancia amb més de 1200 metres de desnivell positiu. La presencia de membres del Centre Excursionista de Tavernes també va ser nombrosa al llarg de tot el recorregut col·laborant de forma activa amb els organitzadors de la prova.

Álbum de les fotos de la cursa al Flickr del centre

Leave A Comment