Dia de l’Arbre – 9 de febrer

La Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria d’Esports de Tavernes de la Valldigna ha organitzat una repoblació d’arbres oberta a tots els veïns per al proper dissabte 9 de febrer, amb la col·laboració de diverses entitats i empreses, com ara el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, el Grup Muntanya Valldigna, Creu Roja, Protecció Civil, Policia Local, Tecniverd i Plantanova.

Tothom està convidat a participar, tenint en compte que el menors de 8 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. L’eixida dels participants serà a les 9:30 hores des del poliesportiu. Tot seguit es desplaçaran a la zona del Calvari, la Fonteta de la Mina i la cova dels Pilarets; la tornada al poliesportiu està prevista a les 13 hores, aproximadament.

L’esmorzar dels participants serà abans de començar la repoblació. Es recomana portar picoleta, llegonet i poalet. En acabar l’activitat, el CETV prepararà una paella per a tots els que realitzen la inscripció.

Leave A Comment