II Cursa per muntanya de la FEMECV (Vall d’Uixó)

El passat diumenge 10 de Febrer va tindre lloc en la Vall d’Uixó la 2ª Prova del Campionat de Curses per Muntanya de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, fórem 5 els membres de l’equip de trail del CETV els que participàrem a la prova.

Sobre la cursa, el recorregut transcorregué majoritàriament per senders de muntanya. Un recorregut molt bonic pel qual cal donar l’enhorabona als organitzador, amb una primera part més corredora però sempre picant cap amunt, i una segona part molt més exigent i muntanyenca amb forts desnivells, entre els quals pujàrem el ja conegut “Pipa”. En total, un recorregut de vora 21 Km amb quasi 1500 metres de desnivell positiu.

I ara en 3 setmanes la propera carrera, a Biar, on el CETV hi tornarà a estar present.

Leave A Comment