III Cursa per Muntanya – FEMECV

El passat diumenge de 3 Març va tindre lloc en Biar el I Apiarium Trail de Biar, la 3ª Prova del Campionat de Curses per Muntanya de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. En aquesta primera cursa van participar 5 membres de l’equip de trail del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna. Cal destacar que tots els corredors del CETV que van participar en la cursa van aconseguir arribar en temps a meta a pesar de l’exigent recorregut de 26 Km de distancia amb més de 1300 metres de desnivell positiu. La cursa era prou corredora, però molt exigent per la distància, el desnivell i sobre tot per l’estat del recorregut que feia les baixades complicades per l’excessiu fang o per els trams nevats que feien que la cursa tinguera un toc especial.

Els tres millors temps dels corredors del centre van ser Vicent Ciscar, Vicent Saa i Jose Palomares que van fer 2:35, 2:45 i 3:33 respectivament. L’equip de carreres de Muntanya del centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna es el 13 en la general de la lliga.

Cursa Biar - Març2013
Cursa Biar - Març2013
Cursa Biar - Març2013
Cursa Biar - Març2013
Leave A Comment