La Sagra pel corredor Himalaya (2383 m)

El passat 09 de Març alguns muntanyers del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna anàren a La Sagra i féren alguns dels espectaculars corredors que presenta aquesta muntanya. La Sagra es un pic que es troba prop de La Puebla de Don Fadrique, a la província de Granada. És un pic prou aïllat que presenta unes pendents molt pronunciades a les seves vessants i que a l’hivern, quan es donen les condicions de neu adequades, es formen uns corredors guapíssims.

Els muntanyers féren nit a peu de les vessants de la muntanya, i a les 07:00 del matí isqueren cap amunt Salva, Guillermo, Jaume i Pau, junt amb dos muntanyers més de Múrcia, Antonio i Alfonso amb els quals ja havíen coincidit uns anys enrere en aquesta mateixa muntanya, i que els guiaren per una gran ruta per les vies del sector Pinàculos amb pendents de entre 45 i 65 graus. Començàren pel corredor Andino i deprés féren una petita travessía per empalmar amb el corredor Himalaya. Més amunt feren una travessía més gran i ja agafaren la canal dels Pingüinos que els va dur al cim (2383 m).

Ací teniu algunes fotos de l’ascenció.

Comments are closed.