Campionat Absolut i per Clubs de curses per muntanya

El passat diumenge 14 d’Abril va tindre lloc en Aigües la última prova del Campionat de Curses per Muntanya de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. En aquesta darrera cursa van participar 4 membres de l’equip de trail del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna.

Cal destacar que tots els corredors del CETV que van participar en la cursa van aconseguir arribar en temps a meta a pesar de l’exigent recorregut de 22 Km de distancia amb més de 1300 metres de desnivell positiu. Les elevades temperatures del passat diumenge feren la mítica pujada al Cabeçó d’Or especialment dura. Els tres corredors millor classificats del centre van ser Vicent Saa, Carles Hernández i Jose Palomares que van fer 2:36, 3:16 i 3:45 respectivament. L’equip de Trail del centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna conclou així la seua participació en el campionat de curses de muntanya de la federació.

L’any que ve més i millor!!!

Comments are closed.