Circular al Garbí del passat diumenge

Diumenge 21 d’abril de 2013… La primavera ja està ben present i el clima és immillorable per a una bona excursió, curteta, facileta, ben divertida i més encara si és amb bona companyia.

10 som aquesta volta els integrants de l’excursió: Vicent, Jordi, Ximo, Amparo, Charo, Rosa, Sales, Raul, Juanlu i Carles. L’escenari, la serra Calderona. Punt de partida, Segart. Itinarari: pujada al Garbí per la canal i tornada per la pedrera.

Arriabada al Segart… primers pensaments del dia: xe tu, quant de cotxe, no? A voràs tu per a aparcar…. Esmorzem? No.. més avant…

Total, cotxes aparcats i a comencem a caminar… Primer tramet per la carretera fins trobar l’inici de la senda… Uiii… Quanta gent, no? Donaran alguna cosa? No sé, però en el mercat no hi ha tanta gent.. jeje!!!

Comencem la senda, gent per davant, gent per darrere, cap amunt… Fa caloreta, no? Menys mal que de tan en tan bufa briseta… Però esmorzem o no? Val, va… Un mosset abans d’agafar el tramet més divertit del dia, les cadenes…. I ja que estem , un xatet de vi? Si insisteixes…

Ben fartets? Seguim? Ale va… Comença la part divertida… Una trepaeta, una cadena, una altra cadena… Xe tu!!! On vas??? Xe que és pel forat!!!
Pensaments del dia… I jo que volia traure la corda… Com vullgues, però el camí va pel forat, jejeje!!!

Més cadenetes, més trepadetes, foto per ací, foto per allà… Ei, xiquets,… que la canal s’acaba… foto de grup!!
Ja? Ja s’acaba? Xe, se m’ha fet curtet.. I la corda per quan? Segur que ixim tots en la foto? Ains, quanta gent, no? Ací ú no pot tindre intimitat.. Caldrà aguantar-se una miqueta més… Eiii!!! Done fe q eixim tots a les fotos!!! Compte amb les formigues, que planten cara… jejeje!!!

Rialles, marxa amunt.. una firmeta al llibre de signatures…i, ui, ara sí, s’ha acabat la canal.. Dreta o esquerra? No sé? Tornem al poble o pugem al Garbí? Pugem.. Aleshores dreta, no? Val va…
Cinc minutets més i habemus Garbí, però… tu has vist quant de cotxe? Es pot pujar en cotxe i m’heu fet pujar a peu? Jejeje… Sisis… I a més no podrem tindre la nevereta com eixos xavalets.. És el que té que t’agrade la muntanyeta, no? Més rialles… Jajajaja….
Fotos de rigor al cim, bueno, un poquet més a la voreta del cim, que si no no té gràcia, jeje….
Volteta per la contornà, vistes boníssimies des del mirador, des de l’ermita,… la gent sentadeta per allí a les tauletes amb les neveretes.. Eixos tindran cerveceta? Tranquil, que en un ratet estem al bar… Val va…

Passet a passet, arribem a la pedrera… Ups, a ésta quasi que se li estan acabant les pedres, no? Però bé, la costereta cap avall no està mal i està entretinguda… Punt conflictiu.. Uns xavalets perduts… ¿Y el camino de colores? Mmmm.. Per ahi no… Cap a l’esquerre… Val gracietes…
Ale va, seguim… Ui, estem tots? Anumereu-se!!! En falta un? Tranquil, que eixe no es perd… Val va, aleshores seguim…
Xexe… Doncs ja es veu el poble, no? Sips, i comença a arribar la oloreta d’alguna que altra paelleta…. iiiii, sip, ahi només entrem el poble a la dreta, baaaaret!!!!

Oooohhhh!!! Això és el poble ja? S’ha fet curtet, no? Sips… I la corda quan? Mmmm.. Hui no… Ale va, al baret a recuperar forces que ja en tenim una més… i cap a casa… Salut!!!

Comments are closed.