Ferrata del Ponoig

La secció d’escalada del Centre realitzà el 21 de novembre  l’ascensió a la via ferrata del Ponoig.

La Via Ferrata Ponoig és la més atlètica de les vies ferrata a Alacant i una de les més impressionants de la Comunitat Valenciana i d’Espanya. Solca la cara est del mont Ponoig, amb passos verticals i desplomats. L’accés és per una sendera empinada fins a la mateixa base de la paret on la via ferrata Ponoig es fa visible. Per al descens cal fer dos rapi’ls de 25 i 35 metres. La Via Ferrata Ponoig és una de les vies ferratas més recomanables i amb les vistes més espectaculars de la costa alacantina.

Longitud: 300 metres

Dificultat: Alta 

Temps d’aproximació: 25 minuts 

Temps per a la via ferrata Ponoch: una hora i mitja.

Ferrata del Ponoig

Comments
One Response to “Ferrata del Ponoig”
  1. sauret escrigué:

    xe que guapos estreu tots, sobre tot quant la boira estava densa, jejeje

Leave A Comment