1 de maig – Pujada a les Creus

El dimecres 1 de maig tindrà lloc la pujada a Les Creus, que com tots els anys realitza el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna. Enguany la programació es la següent:

  • 08’30 h. Eixida des de la Plaça de l’Esglesia
  • 10’30 h. Esmorzar a les Fontetes de Cantus
  • 12’00 h. Missa a la Font de la Sangonera
  • 14’00 h. Dinar a la Font de la Sangonera.

Aquesta activitat s’ha convertit en una tradició en la que més gent de nostre poble participa. Any rere any el primer día de maig molta gent de totes les edats puja a les Creus pel sender PR-CV38.

La nostra entitat porta organitzant alguns dels actes des de la seua fundació, i enguany es la 41 vegada que l’organitza. Cada vegada son més els participants d’aquesta marxa que ho fan pel seu compte, en horaris i caminant per llocs, sense control per part de ninguna associació i que per tant seran ells mateixos responsables dels accidents que puguen tindre a la muntanya.

Per tant, el CETV confeccionarà una llista abans de l’eixida de tots els muntanyers que participen en l’activitat organitza la nostra entitat, i d’aquest grup de gent es farà carrec sempre que segueixquen les indicacions dels membres del centre excursionista.

Aquest any es la segona vegada que la Regidoria de Medi Ambient, el Centre Excursionista i Protecció Civil, han posat contenidors i confeccionat cartells on donen instruccions als participants per a que tiren el fem i deixalles als contenidors, que estaran en llocs per on passen els que vagen cap a la font del Barber o cap al sender dels Amoladors. Amb aquesta mesura es pretén que la gent es consciencie de que la muntanya s’ha de mantindre neta.

Leave A Comment