I Concurs de fotografia digital “Els nostres paratges naturals”

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Regidoria de Medi Ambient, ha organitzat un concurs de fotografía Els nostres paratges naturals.

El concurs està obert a qualsevol participant i la temàtica són els espais naturals i els paratges emblemàtics de la Valldigna. Per a participar-hi, els interessats hauran d’enviar al correu concursma@tavernes.org un màxim de 3 fotografies en format JPEG o TIFF, amb una grandària de 1.024 x 1.024 píxels. El pes de cada un dels arxius no pot excedir els 3 Mb, en un únic correu. A més, hauran d’indicar les seues dades personals.

Hi haurà tres premis segons la categoria: infantil/juvenil o adults. En categoria infantil/juvenil, primer premi una bicicleta de muntanya, segon una càmera fotogràfica i tercer material de muntanya. En la categoria d’adults, primer premi 200 euros, segon 100 euros i tercer 50 euros. El termini de presentació s’acaba el 2 de juny.

Més informació a la pàgina Web de l’Ajuntament: www.tavernes.es

Comments are closed.