IMAG0366

Porrat del Dia de la Sang 2013

Ahir es va celebrar el Porrat del Dia de la Sang a Tavernes de la Valldigna, com tots els anys el segon dimecres de Juliol al Clot de la Font. Una vegada més el Centre Excursionista va col·laborar en l’organització d’aquest event seguint la línia de recolzar i promoure aquestes festes tradicionals de la cultura de la Valldigna.

Pel matí el Centre va organitzar jocs i tallers per als xiquets de l’Escoleta d’Estiu que tots els anys van a passar el matí al Clot de la Font el día de la Sang. Es va realitzar un taller de sal i es van muntar jocs i activitats com una tirolina, cinta d’equilibri, etc.

Per la vesprada s’obriren les tradicionals paradetes de joguines i fruits secs, on els memebres del Centre Excursionista també estigueren presents com tots els anys oferint begudes i entrepans.

Malgrat la plutja que aquest any ha aigüat la festa, el concert programat de “Miquel Gil i Pep Botifarra” es va poder realitzar i poguerem gaudir d’una agradable vetllada.

Comments are closed.