Grup visita Cova del Bolomor - Sept 2013

25é Aniversari del Jaciment del Bolomor


Enguany Tavernes celebra el 25é aniversari de les excavacions del jaciment de Bolomor.

Per a aquest event l’Ajuntament de Tavernes, amb la col·laboració de l’equip científic de les excavacions i el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldinga, ha organitzat visites guiades, tallers d’indústria lítica i foc, actes acadèmics, seminaris, conferències, taules rodones en què participen els millors especialistes espanyols sobre el jaciment del Bolomor i la nostra prehistòria.

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna ha col·laborat organitzant les visites guiades al jaciment i acompanyant als visitants a la cova del Bolomor per grups.

Els actes organitzats comprenen:
- Visites guiades al jaciment
- Tallers de confecció d’indústria lítica i de foc
A més d’estos actes, El Museu de Prehistòria de València organitza unes Jornades Informatives i taules redones “Bolomor. La nostra primera llar”, a la casa de la Cultura de Tavernes.

Quasi 500 tikets gratuits s’han repartit al pavelló d’esports.

Els membres del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna han acompanyat a totes les persones que han volgut anar a peu, mijançant un agradable passeig de 25 minuts, a través dels nostres camps, fins a la cova, creguem que es un gran encert de l’Ajuntament potenciar aquesta activitat, ja que es tracta d’un dels jaciments més importants d’Europa, i es quasi desconegut.

Leave A Comment