Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat

El Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna organitza aquest any el Campionat Autonòmic d’Escalada de Dificultat de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.
La competició tindrà lloc el proper 5 d’octubre de 2013 al rocòdrom municipal instal·lat al poliesportiu de Tavernes de la Valldigna. Els participants podran realitzar les inscripcions en el mateix recinte el dia de la competició a partir de les 8:00 i fins les 9:45 h, a través del correu electrònic correu@centreexcursionista.com, així com a les botigues d’esports de muntanya, Nunatak a Alzira i Vents de Muntanya a València.
A les 10:00 tindrà lloc l’inici de les proves eliminatòries, i a partir de les 17:00 h se celebraran les rondes finals.
El lliurament de trofeus està previst per a les 19:00 h.

A més de les proves en les diferents categories, absoluta, sub18 i sub16 tant femenines com masculines, aquest any el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna té previst organitzar activitats complementàries com matalassos per a nens, tirolina, campionat de Slackline, i la visita d’altres promotors d’esports extrems com Red Bull.

Aquest és el segon any que el club organitza un campionat d’escalada de dificultat, però el primer a nivell de la Comunitat Valenciana, i espera aconseguir una gran afluència de públic i simpatitzants i ajudar a que aquest tipus d’esports, pràcticament desconeguts, deixin de ser-ho i siguen una alternativa esportiva real per als joves.

A més aprofitant l’afluència de gent, el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna ha iniciat una campanya de recollida de material d’escalada, per a la ONG Anidan, que a més de portar cultura, salut i esperança a Kenya, enguany tenen la il·lusió de muntar un rocòdrom a les instal·lacions per als nens.
El dia de la competició, al rocòdrom disposarem d’un contenidor on qui vulgui podrà dipositar el material que cregui útil, botes, cascs, llanternes, peus de gat, sabatilles, pantalons ….

Leave A Comment