Presentació llibre “Pobles valencians abandonats”

Presentació del llibre “Pobles valencians abandonats. La memoria del silenci”.

Tindrà lloc el dia 10 de gener a les 19:30 a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.
Autor del llibre: Agusti Hernández

Agustí Hernández (Alboraia, l’Horta, 1977) és periodista, professor i excursionista. Amb el seu projecte d’investigació i autoedició mitjançant el sistema de Mecenatge, l’autor en presenta el llibre: “Pobles Valencians Abandonats”. Pobles que han sigut esborrats del mapa o destruïts, altres abandonats pels seus habitants, o uns altres submergits baix embassaments. El llibre mostra, amb fotos d’abans i d’ara, aquests pobles abandonats entre el silenci dels paisatges i espais naturals que els envolten, molts d’ells desconeguts. Este treball vol ser també un homenatge a les persones de tots els temps que marxen o han marxat en busca d’un futur millor. Un recorregut per les terres i la Història d’aquells pobles oblidats i amagats en indrets preciosos de les terres valencianes.
Leave A Comment