1 de Maig – Marxa a les Creus

El pròxim dia 1 de Maig el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, en col·laboració amb la regidoria de Medi Ambient de Tavernes de la Valldigna, organitzara la tradicional marxa a Les Creus.

Esta activitat de senderisme en que participa una gran quantitat de persones, va ser instaurada per Ricard Maria Carles en els anys 50 i ha sigut organitzada pel CETV des de 1972

La marxa transcorre per les Fontetes de Cantus, Les Creus, font de la Sangonera i sender dels Amoladors. També es realitza una missa en l’Alt de Les Creus (542 m.)

Com en les ultimes edicions el CETV en col·laboració amb la regidoria de Medi Ambient i Protecció Civil d’aquesta localitat, col·locaran contenidors en l’itinerari de la marxa per a evitar l’abocament de residus en la muntanya.

Enguany a causa de l’extrema sequera, les fonts estàn sense aigua, per la qual cosa es recomana als participants que porten prou aigua o líquid per a poder realitzar la marxa.

L’eixida serà a les 08:30 hores des de la Plaça de l’Església. Els participants a més de l’aigua hauràn de dur esmorzar i dinar. A la tornada a la població hi haurà xocolatada en el local social del CETV”

Leave A Comment