1 de Maig – Marxa a les Creus

El pròxim dia 1 de Maig el Centre Excursionista de Tavernes de la valldigna, organitzarà la tradicional marxa a Les Creus. Esta activitat de senderisme en què participa una gran quantitat de persones, va ser instaurada per Ricard Maria Carles en els anys 50 i ha sigut organitzada pel CETV des de la seua fundació fa ara 43 anys..

La marxa transcorre per les Fontetes de Cantus, Les Creus, font de la Sangonera i sender dels Amoladors.

Com en les últimes edicions el CETV en col·laboració amb la regidoria de Medi Ambient i Protecció Civil d’aquesta localitat, col·locaran contenidors en l’itinerari de la marxa per a evitar l’abocament de residus en la muntanya.

L’eixida serà a les 08:30 hores des de la Plaça de L’Església. Els participants a més de l’aigua deuran dur esmorzar i menjar. A la tornada a la població hi haurà xocolatada en el local social del CETV

Leave A Comment