Dos cims el mateix dia. Calderon i Cabeço d’Or.

Aquest diumenge els membres del Centre Excursionista aconseguiren fer dos cims importants de la nostra comunitat, el pic Calderon (o alto de las Barracas) de 1838m i el punt mes elevat de la nostra comunitat. I el Cabeço d’or de 1207m a Alacant.

El pic Calderon amb una alçada de 1838m es el punt mes elevat de la nostra comunitat, amb unes meravelloses vistes a la serra del Javalambre, aquesta serra del Rincon de Ademuz fa llimit natural amb la provincia de Terol. Salva, Inma, Rafa i altres companys aconseguiren aquest cim, no sense complicacions per la dificultat de orientar-se en aquesta serra. Aci podeu veure les fotos.

D’altra banda la ixida programada al Cabeçó d’Or de 1207m desde el poble de Busot, proxim de Alacant, va tindre un gran nombre de participants: Jordi, Vicen, Vicent, Ximo, Fabian, Cristina, Jose, Manolo, Amparo i Miguel, que  des·de aquest cim, prou tècnic en quant a dificultat, gaudiren de les privilegiades vistes a la mar, al Puig Campana, Maigmó, i la serra d’Aitana. Video de l’activitat

Comments
One Response to “Dos cims el mateix dia. Calderon i Cabeço d’Or.”
  1. sauret escrigué:

    xe no li conteu a ningu que ens vam pedre, i el gps a la motxila

Leave A Comment