Comença la Setmana Muntanyera i Cultural 2010

Hui divendres 19 de febrer, s’inicia la Semana Muntanyera i Cultural 2010, conmemorativa del 38 aniversari de la fundació del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna.

Us convidem a tots a participar en les activitats que hem preparat i que detallem a continuació:19.-Divendres.- 20 hores. A la seu social.
Inauguració Setmana Muntanyera i Cultural.
.- Inauguració Exposició II Concurs Social de Fotografia.
.- Resolució del Jurat i lliurament dels tres premis.
.- El 17 ultim dia per revelar fotos, en Ke-Foto (La Barca, 131,baix.)
.- Presentació de l´Equip de Carreres per Muntanya, patrocinat per l´Ajuntament de Tavernes i del seu  equipament oficial.
.- Vi d´honor i piscolabis.

20.-Dissabte.- 10 hores.
Campionat d´Escalada en Bloc.
Activitat de la Federació Valenciana de muntanyisme que aquest any hem portat a Tavernes, la nostra Comarca La Valldigna i per a tots els amants del nostre esport.
.- El 20 de febrer al camp d’esports municipal de Tavernes de la Valldigna, tindrà lloc el Campionat Autonòmic d’Escalda en Bloc, organitzada pel Centre Excursionista Tavernes de La Valldigna.
La prova començarà a les 10 del mati, i les inscripcions estaran obertes des-de les 8, al mateix camp d’esports.
Aquesta competició consiteix en superar, escalant de forma lliure un rocodrom artifical d’uns 5 metres  d’alçada instal;lat exclusivament per a la prova, i l’unic requeriment es estar inscrit en la Federació d’Esports de Muntanya de la Comuniatat Valenciana.
La inscrpció costarà 10€, i inclou camiseta de la prova, avituallament, trofeu per als 3 millors de cada categria, dinar i altres sorpreses.
T’espere’m el 20 de febrer al camp d’esports municipal de Tavernes de la Valldigna.

21.-Diumenge.- 8.30 hores.
Marxa Travessera Alzira-Tavernes.
Com tots els anys anirem en autobús fins la Font del Garrofer, i des.d´alli ja per senda fins a Tavernes. Despres ens esperará el xocolate a la Seu Social. Socis 4 Eu, simpatitzants, 6 €, amb dret a samarreta.

25.-Dijous.- 20 hores.
Observació Astronomica.-

Lloc: Sequers, zona del Camp de Rugbi. Hores: 20:00 fins les 22:00
Per: Enric Marco, Astrònom de La Universitat de València, i soci del Centre.

26-.Divendres.- Assemblea Ordinaria de Socis.- A la Seu Social, a les 21´30 h. en primera convocatoria i a les 22 h. en segona.

27.-Dissabte.- 22 hores. Sopar de Gala, conmemoratiu del XXXVIII Aniversari.- Al Saló
La Font, amb ball i barra lliure. Preu 30 €.

Leave A Comment