Eixida al Moncayo

Un grup de 28 membres actius del Centre Excursionista Tavernes de La Valldigna, vam escometre la pujada al Mocayo, situat entre Saragossa i Sòria. Ens vam allotjar en la localitat de Vera del Moncayo i des d’allí vam eixir el dissabte 27, cap al santuari de la Mare de Déu del Moncayo, des d´on vam començar la pujada a la Cima.

La neu el cobria tot, se’ns va avisar que estàvem en alerta roja per forts vents a partir de la vesprada, la qual cosa va ser certa, de manera que tal com pujàvem s’anava accentuant el vent, va aparéixer la pluja, la boira i va començar a nevar. L’arribada a la cima va coincidir amb l’apoteosi d’estos tres elements, de tal manera que el vent arribava a derrocar-nos, la boira l’invadia tot i nevava copiosament, pel que vam haver-hi d’emprendre el descens rapidament .

Com sempre tant la pujada a la muntanya com la convivència en el refugi de muntanya, és una de les mas gratificants experiències del muntanyencs.

Leave A Comment