Carrera per muntanya La Vall d’Uixó

El passat diumenge 18 d’abril membres de l’equip de carreres de montanya del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, participaren amb gran número de corredors en el campionat autonòmic de la Comunitat Valenciana. La prova recorria senders de la localitat de la Vall d’Uixo i constava d’un desnivell positiu acumulat de més de 1700m i meé de 25km de distància.

Cal destacar la participació de Jose Gomez que queda en la posició 10 i tercer en la seua categoria, Mercedes Carbonell que queda segona en la categoria master veterà, i la de Bernardo Jareño que quedà sise en la categoria veterà. El C.E.T.V. amb la col·laboració de l’ajuntament de Tavernes recorrerà la península participant en el campionat d’Espanya.

Corredor

Arribada a Meta img_04291

Comments
One Response to “Carrera per muntanya La Vall d’Uixó”
  1. sauret escrigué:

    xe quines maquines, plovent i tot

Leave A Comment