Marxa a les Creus 1 de Maig

Aquest dissabte 1 de maig, per no trencar la tradició, es farà la marxa a la muntanya de les Tres Creus de Tavernes. Ja podeu vore algunes fotos.Aquesta marxa popular de dificultat mitjana s’ha fet famosa a la Valldigna i a la Safor per la gran participació ciutadana, que any rere any, s’ha vist incrementada.

L’excursió consistix en l’ascensió a l’alt de les creus desde el dipòsit d’aigua dels Castellets, passant per la fonteta de Cantus, els castellets, i el alt de les creus on a les 11 del matí el cel·lebra una missa. I des-d’ahi ens anem a dinar tots junt a la font de la Sangonera que enguany té una imatge renovada, ja que alguns socis i amics del Centre Excursionista estiguerem fa poc restaurant-la i recuperant-la.

La baixada es per la senda dels amoladors. Com sempre al local del Centre es prepara una xocolatada per als qui vulguen vindre.

Es recomana portar roba d’abric i impermeable, ja que, es costum, en aquesta época, que el cel ens regale algun petit ruixat, que no deu espantar a ningú.

Cartell 1 de maig 2010

Cartell 1 de maig 2010

Comments
One Response to “Marxa a les Creus 1 de Maig”
  1. sauret escrigué:

    XE PORTEU GOT DE FERRO PER AL QUEMAITO

Leave A Comment