Naix el bloc del C.E.T.V.

Salutacions a tots.

Amb la finalitat d’acostar la nostra entitat a la societat i que ens conegueren en tots els llocs, creàrem ara ja fa cinc anys la nostra pàgina web. Ara decidim donar una passa més i hem creat aquest bloc per tal que el contacte amb la gent siga un poc més intens i dinàmic.

Per açò mateix hui naix el bloc del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, des del qual podreu estar al dia i ben informats de totes les notícies i novetats que vagen produïnt-se en la societat i les seues distintes seccions.

Si vols estar informat respecte a tot el que fem al C.E.T.V. sense cap dubte aquest és el teu lloc: visita’ns periòdicament, afegeix-nos als teus favorits o fes-nos la teua pàgina d’inici, el que vullgues, però no deixes de passar-te per ací.

També podràs accedir a este bloc des de la pàgina del centre (www.centreexcursionista.com) dins la secció “Notícies i novetats”.

Us esperem.

C.E.T.V.

Leave A Comment