Enterat de totes les novetats del Centre

Amb la finalitat de posar les coses fàcils a la gent, perquè pugau estar sempre informats i no es pergau cap notícia del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, hem afegit la possibilitat de subscriure’s a les Notícies i Novetats o bé per correu o mitjançant un lector de feeds, un agregador de notícies o conforme ho vullgau dir. Així no tindreu que anar entrant a la web per vore si hi hà novetats o no, us avisarem quan es produiexquen.

Subscrivint-vos per correu, cada vegada que hi haja una actualització a la web, us arrivarà un correu electrònic avisant-vos. Si us subscriviu al feed, podreu estar informats de les novetats a través del vostre lector de feeds favorit.

Per aquells que no tinguen massa clar qué és un lector de feeds (o agregador de notícies) ací teniu una xicoteta explicació.

Esperem que us siguen de profit estes aplicacions.

Salutacions a tots.

C.E.T.V.

Leave A Comment