Curset d’orientació nocturna “Coneix el cel”

Aquest dissabte 25 de juny el CETV ha preparat una sessió teòrico-pràctica d’orientació i coneixement del cel nocturn. Es donaran nocions per reconèixer les principals constel·lacions, com saber la direcció del nord, l’hora sense rellotge i també es parlarà de les històries mitològiques amagades entre les estrelles. La part teòrica es realitzarà a la seu del CETV i la pràctica es farà al dipòsit de Benifairó.

L’horari de l’activitat es el següent:
Dissabte 25 de juny 2011.
20:00 Xerrada teòrica amb projecció del cel nocturn a la seu del CETV. Es parlarà dels camins del Sol i de la Lluna, quines són les constel·lacions principals, com trobar el nord, i construirem un nocturlabi.
21:00 Sopar al CETV.
22:00 Al dipòsit de Benifairó. Aplicació dels coneixements adquirits a la part teòrica. Trobar el nord, el zodíac, els planetes i la Lluna. I usarem el nocturlabi.

Leave A Comment