Activitat “Coneix el cel”

El passat dissabte 25 de juny al saló d’actes del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna va tindre lloc la sessió teòrico-pràctica d’orientació i coneixement del cel nocturn. Es donaren nocions per reconèixer les principals constel·lacions, com saber la direcció del nord, l’hora a partir dels estels i també es contaren històries mitològiques amagades entre els estels.

Us deixem un enllaç a la pàgina del programa Stellarium per si se’l voleu descarregar: http://www.stellarium.org/es/

La part teòrica va ser reforçada amb una part pràctica que es va fer al dipòsit de Benifairó. Entre una i l’altra els assistents van gaudir d’un sopar de germanor a la seu del club. El fotoclub social (secció integrada del Centre Excursionista) s’ha compromés a fer més d’aquestes activitats per la boníssima acollida dels participants. Cal recordar que les activitats programades per aquest club són obertes i gratuïtes per a tots els qui vulguen acudir.

Leave A Comment