Pujada nocturna al Mondúver

Un any més el Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna participa en la Pujada nocturna al Mondúver que organitza el Grup Amics de la Natura de Marxuquera. Aquesta és la XI edició d’aquesta excursió que tracta de reivindicar i defensar la natura i el nostre entorn, i en la qual la nostra entitat ha col·laborat des dels seus inicis.

Cartell de l’activitat

A les 18:30 eixida des de la seu del CETV cap a les Foies en cotxes. Des de les Foies pujarem al cim del Penyalba, i des d’allí ens sumarem al grup que puja des de la Drova per dirigir-nos al Mondúver.

A dalt del Mondúver soparem amb tots junts i tindrà lloc el manifest reivindicatiu per la natura.

Cal dur sopar, aigua, roba d’abric, llanterna, i per a qui vulga quedar-se a pernoctar sac de dormir.

Leave A Comment