Final del Campionat de Lliga de Carreres per Muntanya

Després de la realització de la Tercera  Carrera de Muntanya de la lliga que va tindre lloc ahir diumenge organitzada pel Centre Excursionista, el campionat de lliga ha arrivat a la seua fi, i per tant amb la carrera d’ahir es va decidir la classificació definitiva del campionat.

El final del Campionat de Lliga  ha estat ple d’emoció. El duel Recatalá-Cardona en homens ha caigut de part del segon, tot i que Recatalá defen la seua ventaja i aconssegueix el seu primer títol autonòmic. En dones  Xari Adrián ha tornat a guanyar i es proclama campiona també per primera vegada.

Pel que fa als nostres corredors, el Centre Excursionista ha aportat un total de 8 corredors, 2 en categoria femenina i 6 en categoria masculina. Els nostres corredors han sigut: Merche Carbonell Ferrando i Nanda Almiñana Costa en dones i José Gomez Insa, Paco Sebastià Vello, Vicent Ciscar Morato, Vicent Saa Carrasco, Toni Aragó Sala i Fernando Pelegri Espinosa en homens.

Podeu consultar les classificacions de la carrera en la nostra web. CLIC ACÍ

Prompte penjarem a la web una galeria de fotos de la cursa. Si teniu qualsevol foto que vullgau publicar, envieu-la al correu de la web.

Comments
2 Responses to “Final del Campionat de Lliga de Carreres per Muntanya”
  1. Sauret escrigué:

    Una carrera espectacular i dura,molt ben organitzada(en hora bona al centre excursionista per la seua tasca i dedicació) i on els corredors de segur que han patit i pero a la vegada, de segur, que han disfrutat de les meravelloses vistes de la nostra Valldigna.
    Per a quant la proxima?

  2. salva escrigué:

    espere l’any que ve torner a fer-la, gracies a tots vosaltres per la col·laboraco