CETV > Seccions > Activitats Culturals > Setmana Muntanyera

En conmemoració dels 50 anys del Centre Excursionista, hem programat una serie d’activitats que tindran lloc durant la «Setmana Muntanyera» i que tot aquell interessat pot participar, tant si eres soci com si encara no t’has decidit a aventurar-te a formar part d’aquesta gran família.

En primer lloc, el divendres 4 de març a les 19 hores en la Biblioteca Municipal de Tavernes de la Valldigna, tindrà lloc la presentació del llibre de Just Sellés, «Diània Paisatges Costers». La presentació del llibre estarà acompanyada per una projecció audiovisual on podrem presenciar els meravellosos paissatges de la nostra terra mediterrània.

El dissabte día 5 a les 19 hores tindrà lloc la inauguració de la «Setmana Muntanyera» a la seu del CETV acompasada de l’exposició de fotos històriques per conmemorar el 50 aniversari del Centre Excursionista.

El divendres 11 de març, a les 20 hores es convoca l’assamblea general de socis i sopar de germanor.

El diumenge 13 de març realitzarem una marxa travessera amb el recorregut Alzira-Tavernes. El desplaçament es podrà fer amb un autobus que ens deixarà en la «Font del Garrofer». El preu del desplaçament es de 3€ per als socis del CETV i 5€ per als no socis. Per als xiquets el viatge es gratuït.

Cal apuntar-se amb anterioritat per a tindre en compte les plaçes.

Entrada anterior Competició Autonòmica d’Escalada en Bloc
Entrada siguiente «Les Gaseles Nórdiques» participen en la I prova de la copa d’Espanya