I Campionat d’escalada en bloc

El passat dissabte 17 de setembre, es celebrà al ROCODROM instal·lat a la seu social del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, el primer campionat d’escalada en bloc “indoor” que es fa a la nostra comarca.

Aquesta competició s’ha organitzat conjuntament amb la regidoria d’esports de Tavernes de la Valldigna i inclosa al calendari dels actes de les festes patronals, donada la importància que aquest esport està prenent en els últims temps i el suport que el govern local pretén donar a l’escalada i al Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna.

En primer lloc es realitzà un joc en el que els més menuts van poder prendre contacte amb l’escalada. Després tingué lloc la competició oficial, on escaladors locals i forasters pogueren gaudir d’una jornada d’escalada competitiva. En finalitzar la compe es feu entrega dels trofeus per als guanyadors de les diferents categories.

Video de la final del guanyador absolut Local: Final Compe Bloc Guillermo

Leave A Comment