Presentació Curs Plantes Medicinals i Exposició

El passat divendres tingué lloc al local social del CETV la presentació del curs de plantes medicinals i l’exposició de fotografies que imparteix Vicent López. A aquest acte va acudir una nombrosa quantitat de persones, entre elles l’Alcalde de Tavernes de la Valldigna i regidors dels Ajuntaments de la Valldigna. El president del CETV Vicent Felis, va informar als assistens, dels motius que havien dut al centre a organitzar aquests actes. També Jordi Juan com a President de la Mancomunitat de la Valldigna, va recolzar la iniciativa per dur a terme aquesta mena d’activitats i manifestà el suport per part de la Mancomunitat i d’altres administracions. Vicent López, va presentar l’exposició de fotografies on s’inclou una representació de plantes que tenim a les nostres terres i posteriorment presentà el curs de plantes medicinals, fent una alocució molt interessant dels temes a impartir en el curs.
És de remarcar la gran acollida que ha tingut el curs, ja que les inscripcions han desbordat totes les perspectives. Els organitzadors havien calculat un aforament per a unes 30 persones, i les inscripcions han arribat fins a 80, obligant-nos tancar les inscripcions per no disposar de lloc suficient per a tanta gent. El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, es congratula per aquesta resposta de la gent, la qual cosa indica que hi ha un gran nombre de persones que es preocupen pels temes naturals, i per tant pel respecte per la natura i el medi ambient. Per tal de donar resposta al major nombre d’assistents possible al curs, i amb l’acord de Vicent López, es faran dos grups que es repartiran dilluns i dijous (de 20 fins 21’30 hores).

Leave A Comment