Campionant Provincial d’Escalada de València

El passat dissabte 8 de Setembre va tindre lloc al rocodrom municipal de Tavernes de la Valldigna el campionat provincial d’Escalada de València organitzat pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna i la Federació de Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

Els guanyadors de la prova van ser Ainoa Martínez y José Acamer en categoría absoluta. En la categoría Sub 18 els guanyadors van ser Alba Muñoz y Jesús Gomis. Finalment entre els més joves (categoría sub 16) Abel Sendra va quedar en primera posició.

Les proves classificatories es van realitzar pel matí. Per a dinar tants els participants com els membres de la organització van disfrutar de una sensacional paella. La competició es va reanudar a les 17:30 i durant les finals el grup de musica local “Tot o res” va amenitzar els descansos. En general la competició va ser tot un éxit d’organització i participació.

Leave A Comment