Visita a la Cova del Bolomor

El pròxim día 29 de Setembre, el CETV té previst realitzar una visita a la cova del Bolomor, aprofitant la jornada de portes obertes, on els arqueòlegs que es troben treballant a la cova, donaran a conèixer als assistents les troballes i les excavacions que estan realitzant.

Per tal que tots els participants puguen gaudir de les explicacion, ens han demanat que els grups no siguen molt nombrosos, així doncs es faran 2 torns:

  • 9:15h
  • 10:15h

Leixida i la tornada, serà, segons el torn, des-del poliesportiu municipal.

Per a participar en dita jornada és necessari inscriure’s al Pavelló d’Esports de Tavernes, aportant el seu nom, cognoms, DNI. i preferència de torn, o al correu correu@centreexcursionista.com, fins a les 11’00 hores del divendres dia 28.

Al seu retorn al poliesportiu els qui vulguen, podran escalar al rocòdrom municipal.

Leave A Comment